Szilágyi Liliána

Állítása szerint édesapja az anyjával is erőszakosan bánt volt hogy félájultra verte akkor is amikor terhes volt vele. Hírlevél feliratkozás Ne maradjon le az ORIGO cikkeiről iratkozzon fel hírlevelünkre.


Pvnhnyfm9i4jdm

Öngyilkos akartam lenni 2022.

. Szilágyi Liliána tegnap ország-világ előtt elmondta hogy ügyvéd édesapja bántalmazta lelkileg testileg és szexuálisan is az erről szóló bejelentése pedig nagy port kavart. 2049 Ahogyan jöttek az eredményeim annál jobban tört meg nyomott el és annál jobban kaptam a retorziókat nyilatkozta édesapjáról az úszónő. Az apjához hasonlóan a testvére Szilágyi Gerda ugyancsak reagált és szintén egy nyílt levél formájában szólt a nyilvánossághoz.

Tóth Krisztának is akinek elmondta hogy az apjával való kapcsolatában a töréspont 2016-ban következett be amikor a férfi egy alkalommal fojtogatta őt. Szilágyi Liliána édesapja már annál hosszabb válaszban reagált lánya vádjára amiben mindent tagadott. Szerinte csak így próbálja magára vonni a közvélemény figyelmét.

Megdöbbentő részletekről beszélt és sokat nem kellett várni apja reakciójára a vádakat követően. Szilágyi Liliána pár nappal ezelőtt egy hosszú posztban osztotta meg élete legnagyobb traumáját. Szilágyi Liliána rendkívül súlyos szavakat fogalmazott meg amely az egész országot felkavarta.

Sőt továbbment és azt írja hogy az olimpiai bajnok Hosszú Katinka házassága is Liliána miatt ment tökre. Szilágyi Gerda blogbejegyzésében azt állítja hogy Liliána irigy a sikereire és ezért akarja tönkretenni az ő és apja életét. Szilágyi Liliána Európa-bajnoki ezüstérmes úszó szerint gyerekként testi fenyítés megfélemlítés szexuális visszaélés áldozata volt.

Fizikailag mentálisan és szexuálisan is bántalmazta az apjaRengetegen kiálltak az úszónő mellett aki aztán a WMN interjújában bevallotta hogy tart attól hogyan fogadják majd a mondanivalóját az emberek biztosan sokan kételkednek majd benne ám az. Külön vizsgálóbizottság alakul Szilágyi Liliána ügyében A Magyar Úszó Szövetségnél MÚSZ külön vizsgálóbizottság és nem a szervezet fegyelmi bizottsága vizsgálja ki Szilágyi Zoltán edzői tevékenységét lánya Szilágyi Liliána múlt szerdán közzétett nyilatkozata után. A történések kapcsán interjút adott D.


Liliana Szilagyi Of Hungary Celebrates After The Women S 200m


Fernando Alonso With His Engineer Andrea Stella Formula 1 Sports Baseball Cards


Kapas Boglarka Aranyermet Nyert 200 Meter Pillangon Mig Szilagyi Liliana Hatodik Lett A Kvangdzsui Vilagbajnoksag Uszoversenyeinek Otodik Napjan Csutortok 18th


Tronfoszto Szilagyi Liliana Legyozte Hosszu Katinkat Blikk Hu Fashion Swimwear


Liliana Szilagyi Of Hungary Franziska Hentke Of Germany And Judit Deportes


Create Memories That Will Last Christmas Photo Booth Christmas Photo Booth Kids Christmas Party Christmas Photos


Small Garden Ideas Placement Planning Planting Small Garden Design Small Gardens Small Garden


Pink Pelican Pet Birds Colorful Birds Animals Beautiful


A Magyar Uszok Szetvertek Europat Mi Vagyunk A Legjobbak Swimwear Bikinis London

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel